Pocket Oxford English Dictionary

Pocket Oxford English Dictionary for Blackberry 5.10

Draagbaar digitaal woordenboek Engels

Uitmuntend
8

Pocket Oxford English Dictionary is de elektronische editie van het beroemde woordenboek Brits Engels (uit de database van de Universiteit van Oxford). De software telt bijna 140.000 vermeldingen, die je gedeeltelijk dan wel in z'n geheel op je BlackBerry zet. Het woordenboek installeer je vanaf je computer, waarna je via USB-kabel je toestel aansluit om de woordenlijsten te kopiëren.

Het digitale woordenboek biedt definities van Engelse termen, met inbegrip van alle grammaticale informatie en advies over de uitspraak. Ook vind je een tabel van de onregelmatige werkwoorden, etymologische informatie en voorbeeldzinnen. Bovendien biedt deze Mini-Oxford per onderwerp tabellen waar je zaken als chemische elementen of informatie over een land opzoekt. De software onthoudt welke woorden je opzoekt, zodat je snel naar een eerdere zoekactie teruggaat.

Pocket Oxford English Dictionary barst van de kwaliteit, zoals je verwacht van de reeks. Dankzij de intuïtieve bediening vind je in elke situatie snel het juiste Engels woord. Anglofiele toeristen, zakenmensen en studenten vinden in Pocket Oxford English Dictionary een uitstekend digitaal naslagwerk van het Engels.

Meeste downloads Talen & Vertalingen voor blackberry

Meer
Pocket Oxford English Dictionary

Download

Pocket Oxford English Dictionary for Blackberry 5.10

Beoordelingen about Pocket Oxford English Dictionary

Promotie×